8 Mart 2019 Cuma

Subaru VIZIV Adrenaline Concept


Subaru'nun etkileyici konseptleri arasına bir yenisi katıldı. Uzun süredir fuarlarda bu tip araçlar tanıtan firma son zamanlarda tasarımları gerçeğe dönüştürmeye başladığından Adrenaline konseptinin seri üretim hali de merakla beklenebilir.

İleriye doğru uzanan ön panjur ve geriye çekilmiş LED farlarla dinamik görünen bu SUV, farklı şekillere sahip siyah renkli korumaları tasarıma güzel entegre etmiş. Köşeli hatlar, şişkin çamurluklarda kendilerini iyice gösterirken yan aynalar yerini kameralara bırakmış.


Büyük tutulan ön kapıları sayesinde üç kapılıymış gibi duran otomobilin arka kapıları da güzel gizlenmiş. Cam tavanın devamı gibi görünen spoiler ve ön tarafın dinamizmini yansıtan LED stoplar şık görünümü tamamlamış.

Henüz iç mekanı ve motoru hazır olmayan model Subaru'nun yeni marka tasarım dilini temsil eden ilk otomobil olarak görülüyor.

1 yorum:

  1. Subaru'nun tasarımsal olarak bir sorunu yok zaten. Problem performans fakiri motorları. Adamın ocağına incir ağacı dikecek kadar çok yakıp, 2019 yılında 1999 yılı 0-100 değeri sergilemek ayıptır.

    YanıtlaSil