21 Nisan 2021 Çarşamba

Honda Electric SUV e: Prototype


Honda'nın elektrikli SUV prototipi de hazır. En azından dış görünümü. Geçtiğimiz yıl, yine Çin'de tanıtılan üç kapılı SUV e:concept'in biraz daha kullanışlı versiyonu olarak görebileceğimiz yeni otomobil seri üretime daha yakın bir duruşa sahip.

LED farları merkeze doğru uzayan otomobilde aydınlatmalı logo ve yan etekler kullanılıyor. Şarj portu öne yerleştirilen SUV, tamponların köşeleri ve eteklerde deflektörlere yer vermiş. Siyah renkli tavanın arka bölümünde spoiler dikkat çekiyor.

Hem spoiler üzerine hem de bagaj kapağına yerleştirilen ince LED fren lambaları da dikkat çekici. Şık stoplar ve aydınlatılmış logo bu bölümü renklendirmiş. İnce yanaynalara sahip olan prototipin ön kapı kolları hemzemin tasarımlıyken arkadakiler sütuna gizlenmiş.

İç mekan görüntüleri ve teknik verileri paylaşılmayan aracın yanında Breeze'in şarj edilebilir hibrit seçeneğini de sergileyen Honda, bu aracın da teknik verilerini paylaşmaktan kaçınmış olsa da benzinli motora çift elektrik motorunun eşlik ettiğini açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder