19 Nisan 2021 Pazartesi

Lincoln Zephyr Reflection


Çin'de bu yıl tanıtılan konseptler arasında bir de Amerikalı bulunuyor. Ford'un premium ayağı Lincoln, bu ülkeye özel üretilmesi planlanan sedan modelin konseptini sergiledi. Otomobil, 30'lu yıllarda üretilen Zephyr'in ismini taşıyor.

Dik yerleşime sahip büyük ön panjuru haricinde ince farlar, agresif ön tampon ve büyük jantlarıyla Volkswagen grubu araçlarına benzeyen otomobilin A ve B sütunlarının siyaha boyanması ilginç bir görünüm oluşturmuş.

Yan aynalarının yerine kamera kullanılan otomobilin aşağıya doğru açı alan bagaj kapağı, uç bölümünde bir spoiler görevi görüyor. LED stoplarsa aracın genişliği boyunca uzanıyor. Modelin motor seçeneği açıklanmamış olsa da aerodinamik etekler ve jantlarla birlikte tabanın da düz olması, elektrik motoru kullanılabileceğini gösteriyor.

İç mekana geçildiğinde Ford Evos'takine benzer dijital gösterge paneli ve 27 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran ikilisi görülebilirken iki kollu direksiyon simidinin üst ve alt kısımlarının düzleştirildiği görülebiliyor. Geniş vites konsolundaysa dokunmatik kumanda elemanları ve vites selektörü bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder