22 Nisan 2021 Perşembe

Volkswagen Polo


Volkswagen, en popüler modellerinden biri olan Polo'yu makyajladığını duyurdu. Markanın alışılmış makyaj operasyonlarından biri olan bu yenileme sonrasında ufak tefek değişiklikler gerçekleşse de aracın duruşu farklılaşmış.

Önden bakıldığında, köşelere doğru genişleyen farları dikkat çeken Polo'da LED farlar standart olarak sunuluyor. Yeni logoya doğru ilerleyen LED şerit ve Matrix LED farlarsa opsiyonel. Elden geçirilen tampon daha olgun bir görünüm sunarken yeni gövde renkleri ve jant seçenekleri donanıma eklenmiş.

Arka bölümde ilk dikkat çeken detay, LED stopların artık bagaj kapağına taşıyor olması. Burada da yenilenen logonun altına model adı işenmiş. Elden geçirilen tampona reflektörler eklenirken sahte egzoz çıkışları da makyajlanmış.

İç mekanda daha kaliteli bir görünüme kavuşan Polo'da yeni trim ve döşeme seçeneklerinin haricinde yenilenen direksiyon simidi, grafikleri farklılaşan dijital göstergeler, büyüyen dokunmatik ekran, dokunmatik hale gelen havalandırma kumandaları, yenilenen vites topuzu ve donanıma eklenen temassız şarj istasyonu dikkat çekiyor.

Kaputu altında bir yenilik sunmayan aracın 1 litre hacimli motorlarından ilki atmosferik emişli ve 80 beygir gücünde. Turbo beslemeli kardeşleri 90 ve 110 beygir güç üretebilen Polo'nun CNG'li versiyonu da bulunacak. 207 beygir güç üretebilen GTI ise önümüzdeki aylarda tanıtılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder