19 Nisan 2019 Cuma

Mercedes-AMG GLC 63 ve GLC 63 Coupé


Geçtiğimiz aylarda standart versiyonları makyajlanan Mercedes GLC ve GLC Coupé serilerinin en sportif seçenekleri de yenilendi. Araçların görünümleri farklı olsa da performanslarında değişim yaşanmamış.

Makyajla birlikte gelen yeni LED farlar, farklı desenlere sahip stoplar, hafifçe rötuşlanan ön tampon ve ön panjurun haricinde S seçeneklerinde ince spoiler opsiyonu sunmayabaşlayan araçlarda 21 inç çaplı jantlar da ek ücret karşılığında alınabiliyor.


İç mekanda yeni döşeme renklerinin yanında yine standart modellerin makyajıyla gelen dijital gösterge paneli, daha geniş bilgi-eğlence ekranı, dokunmatik kumandalara sahip direksiyon simidi ve ara konsolda sunulan yeni dokunmatik kumanda paneli bulunuyor.

Elektronik olarak kilitlenebilen diferansiyel ve ıslak yol sürüş modları da yeni araçların standart donanımlarına eklenmiş.


Kaputlar altında yine çift turbo beslemeye sahip, 4 litre hacimli V8 üniteler mevcut. 476 beygir güç, 650 Nm tork üretebilen motor S logolu araçlarda 510 beygir güç, 700 Nm tork verebiliyor. 9 ileri vitesli otomatik şanzıman ve 4MATIC+ dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte düşük güçlü seçenekler 0'dan 100 km/s sürate 4 saniyede ulaşabilirken S'ler aynı işi 3.8 saniyede tamamlayabiliyor. Maksimum süratlerse sırasıyla 250 ve 280 km/s'te sınırlandırılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder