20 Nisan 2019 Cumartesi

Lexus LM


Sonunda bu da oldu; Lexus, premium segmente bir MPV kazandırdı. İlk etapta Çin pazarına özel olacağı duyurulan aracın ilerleyen aylarda diğer Asya pazarlarında da satılması düşünülüyor.


Toyota Alphard temelli olan aracın ön bölümüne baktığımızda keskin tasarımlı farlar ve dev panjur, modelin bir Lexus olduğunu belli ediyor. Yan yüzeyde birçok krom parça görülebilirken arkada spoiler ve ilginç şekilli stoplar dikkat çekiyor.

Modelin asıl farklı yanıysa iç mekanı. Ön bölümde analog göstergeler, üç kollu direksiyon simidi ve dokunmatik bir panelden kumanda edilen geniş bilgi-eğlence ekranıyla diğer Lexus modellerinden çok da farklı olmayan aracın arka kısmında işler değişiyor.


7 koltuklu olarak alınabilen araç dört koltuklu sipariş edildiğinde bir separatörle birlikte 26 inç büyüklüğünde bir ekran, 19 hoparlörlü ses sistemi, 14 litre hacimli buzdolabı, kablosuz kulaklıklar ve koltuklar dahil hemen her şeyin kumanda edilebildiği dokunmatik bir panel geliyor. Tekli koltuklar ısıtma, soğutma, masaj ve yatma fonksiyonlarına sahip.

Kaputu altında iki motor seçeneği bulunan araç ister 3.5 litre hacimli, 6 silindirli benzinli motorla isterse de 2.5 litre hacimli benzinli motora sahip hibrit sistemle alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder