19 Nisan 2019 Cuma

Hyundai Venue


SUV çılgınlığına her geçen gün yeni modeller katılıyor. Hyundai'nin küçük boyutlu modellerinden Venue de bu araçlardan biri. Markanın yeni modeli, Kona'nın görünümünü biraz aşırı bulan potansiyel müşterileri hedefleyecek.

Köşeleri yuvarlatılmış olsa da sert hatlarını gizlemeyen modelin ön görünümünde markanın yeni panjuru ve çift katlı far grubu görülebiliyor. 17 inç çaplı jantlar ve tavanla birlikte farklı renklerde alınabilen yan aynalar da kişiselleştirmeye olanak tanıyor. Küçük LED stoplara sahip olan otomobilin model ismi, Volkswagen'de de olduğu gibi bagaj kapağının ortasında.

4.036 mm boya, 1.770 mm genişliğe ve 1.565 mm yüksekliğe sahip olan otomobil Kona'dan küçük. 


Sade tasarım çizgileri iç mekanda da devam eden otomobilin direksiyon simidi ve analog gösterge panelini diğer Hyundai modellerinden de tanıyoruz. 8 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran ve orta konsola serpiştirilen düğmeler de kolay kullanım sağlayacakmış gibi görünüyor.

New York'ta tanıtılan otomobil belki de bu nedenle kaputu altında sadece 1.6 litre hacimli, atmosferik emişli, benzinli bir motor bulunduruyor. Teknik veriler henüz paylaşılmamış olsa da 6 ileri vitesli manuel şanzımanın yanında sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanın (CVT)'nin sunulacağı kesinleşti.

2 yorum:

  1. Onur bey selamlar. Bize gelir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Getirmezlerse saçmalamış olurlar. Kona geldiyse bu kesin gelir.

      Sil