19 Nisan 2019 Cuma

Genesis Mint


Son zamanlarda fuarlara farklı görünümlü konsept modellerle gelen Hyundai-Kia grubu, Genesis markasıyla da bu adeti devam ettirdi. İlginç bir hatchback sergileyen firma bu modelin gelecekte bir şehir otomobiline dönüşebileceğini belirtti.

Dinamik bir duruşa sahip olan Mint'in sivri yapılı ön bölümünde ince LED farlar ve aydınlatılmış marka logosu bulunuyor. İnce A sütunları, dev jantlar ve şişirilmiş çamurlukların yanında B ve C sütunları arasına eklenen parça da ilginç görünüyor.


Arkaya gidildikçe alçalan cam tavan, ince yapılı LED stoplar ve dışarıya doğru çıkıntı yapan arka kısım farklı görünümü pekiştirirken yan ve arka kısımda aşağılara gittikçe Y biçimli desenleri görmek mümkün.

İki kişilik bir iç mekana sahip olan otomobilin yaşam alanında da Y desenleri görülebiliyor. Bagaj bölümüne yanlarda açılan kapılardan ulaşılan konseptin neredeyse dikdörtgen biçimli direksiyon simidinin etrafında kısa yol butonlaro, dokunmatik yüzeyler olarak konumlanırken simit ortasında yer alan ekran gösterge paneli olarak görev yapıyor. Bunlar haricinde düğme veya ekrana sahip olmayan aracın içi deri döşenmiş


Aracın elektrik motorunun ne kadar güçlü olduğunu belirtmeyen Genesis bataryaların da kapasitesini açıklamamış olsa da aracın 320 km menzil ve 350 kW hızlı şarj kapasitesine sahip olduğunu doğruladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder