19 Nisan 2019 Cuma

Subaru Outback


Subaru'nun arazi aracı kimliğini en iyi yansıtan modellerden Outback yeni nesline kavuştu. Markanın güncel tasarım dilini yansıtan otomobilin teknik verilerini iyileştiren turbo beslemeli motorun haricinde iç mekanında da sürpriz sunuluyor.

Markanın güncel modellerinde kullandığı köşeli çizgilere sahip tasarım anlayışını benimseyen 6. nesil Outback araziye uygunluğunu burada belli etmeye başlıyor. Yeni platformuyla 22 cm'lik yerden yüksekliğe kavuşan otomobil rakiplerinin çoğunu bu kulvarda geride bırakıyor.


Ön ve arka tamponların büyük bölümünü siyah renkli plastikle kaplayan Subaru, çamurlukların üst bölümü ve kapı eşiklerinde de benzer bir uygulamaya gitmiş. Tavandaysa büyük port bagaj sabitleme noktaları gözlerden kaçmıyor.

İç mekanda da sade bir tasarım dili benzimseyen Outback'in analog gösterge paneli ve üç kollu direksiyon simidini diğer Subaru modellerinden de tanıyoruz. Bu kısımda parça kalitesi artırılan modelin orta konsoluna da 11.6 inç büyüklüğünde bir dokunmatik ekran yerleştirilmiş.


Tanıtımı New York'ta yapılan aracın kaputu altında 2.4 ve 2.5 litre hacimli benzinli motorlar bulunuyor. İlki turbo besleme yardımıyla 264 beygir güç üretebilen ünitelerden ikincisi 185 beygir gücünde. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve manuel modu 8 ileri vites sunan sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) standart olarak sunulmakta.

2 yorum:

  1. Akıyo maşAllah. Markalar birbir yeni modellerini çıkartıyor. Japonlar motor konusunda neden Almanlar'dan bu kadar geri hayret.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Honda falan sıkıntıda ya zaten. Çağ dışı motorlar azar azar bitirecek bu çaponları. **k yakuzaları beter olsunlar.

      Sil