14 Nisan 2019 Pazar

Seres SF5


Çin'de ortaya çıkan markaların yanında isim değiştirenler de bol. SF Motors da ismini Seres olarak değiştirdi ve SUV modelinin seri üretime hazır halini bizlere gösterdi. Aracın iki farklı versiyonu sunulacak.

Yuvarlak hatlara sahip şık bir SUV olan SF5'in sivri burun yapısı ve şişkin çamurlukları dinamik görünüme katkıda bulunuyor. Büyük jantlar, hemzemin kapı kolları, spoiler ve ince uzun LED stoplar da duruşu sportifleştiriyor.

İç mekanın resmi fotoğrafları paylaşılmamış olsa da casus fotoğraflardan görülebildiği kadarıyla dijital gösterge paneli, dik yerleşime sahip dev bir dokunmatik ekran ve iki kollu direksiyon simidi otomobilin donanımında yer alıyor.


694 beygir güç, 1.040 Nm tork üretebilen elektrik motorlu otomobilin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 3.5 saniye sürerken maksimum sürati 250 km/s. 90 kWh kapasiteli bataryalarsa 500 km menzil sunuyor.

Menzil uzatıcısı bulunan seçeneğinde 33 kWh kapasiteli piller sunan Seres, aynı güç ve tork değerine sahip aracın 0'dan 100 km/s sürate 4.8 saniyede ulaşabildiğini ve maksimum süratinin de 230 km/s olduğunu açıladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder