15 Nisan 2019 Pazartesi

Audi AI:ME


Volkswagen grubunun genelinde olduğu gibi premium markalarından Audi de geleceğin elektrikli olacağını düşünüyor. Bu nedenle yatırımlarını hızlandıran üretici Çin'de küçük bir şehir otomobili sergiliyor.

Köşeli hatlara sahip dinamik bir görünüm sunan aracın ön bölümünde LED aydınlatma parçalara ayrılırken şişkin çamurluklar, dev jantlar ve kaputla aynı açıya sahip ön cam sportif duruşu pekiştirmiş.


Gizlenmiş kapı kolları ve inceltilmiş sütunlara da sahip olan modelin arka kısmında küçük bir spoiler görev yapıyor. Dik yerleşime sahip arka camın içerisine eklenen LED stoplar ve aydınlatmalı marka logosu da şık görünüyor. 4.3 metre boya, 1.9 metre ene ve 1.52 metre yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesi 2.77 metre.

B sütunu bulunmayan otomobilin arka kapıları geriye doğru açılıyor. Cam tavan da dahil birçok yerde ahşap kaplama ve kumaş döşemelere yer veren konsept iç mekanında dokunmatik kumandalar ve gerekmediğinde saklanabilen U biçimli bir direksiyon simidi sunuyor.


Otomobilin çoğunlukla şehir içerisinde kullanılacağını söyleyen Audi detaylı teknik veriler açıklamaktan kaçınıyor olsa da 170 beygir güç üretebilen elektrik motorunun arkaya yerleştirildiğini ve bataryaların 65 kWh kapasiteli olduğunu kesinleştirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder