14 Nisan 2019 Pazar

Baojun RS-5


Çin pazarının potansiyelini gören üreticiler ana markalarının yanında farklı şirketler kurarak bu ülkeye yöneliyor. GM de bahsi geçen firmalar arasında ve Baojun isimli alt markasıyla ülkenin SUV ve MPV ihtiyacını daha kolay bir şekilde karşılayacağına inanıyor.


Köşeli tasarımıyla dikkat çeken RS-5, siyah renkli tavan seçeneği ve LED aydınlatma grubuyla farklı görünüme sahip modeller arasına girmiş bile. 4.570 mm boya, 1.870 mm genişliğe, ve 1.720 mm yüksekliğe sahip aracın dik sütunları, iç mekanda sunulan hacmi genişletmiş.


Modern bir iç mekan tasarımı sunan otomobilde kullanılan çift renkli deri döşeme ferah bir ortam yaratmış. Dijital gösterge paneli, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi ve büyük kısmı dokunmatik kumandalardan oluşan orta konsol dikkat çeken detaylar arasında sayılabilir.


Araçta kullanılan motorun turbo beslemeye sahip, 1.5 litre hacimli bir benzinli ünite olacağı kesinlik kazandı. Bu motor 151 beygir güç üretebiliyor ve bu gücü tekerleklere sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) aktarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder