13 Nisan 2019 Cumartesi

Geometry A


Volvo, Polestar, Lync & Co, Lotus ve Smart'ın yarısının sahibi olan Geely şimdi de yeni bir elektrikli otomobil markası kurdu. İlk modelin ismiyse bir otomobilden çok üniversitede alınan bir dersi çağrıştırıyor.

Daha önce Geely GE11 isimiyle tanıtılan araç sedan gövdeye sahip ve üst panjursuz ön bölümüyle farklı bir duruşa sahip. Hemzemin kapı kolları ve arkaya doğru uzayan C sütunu gibi detayların haricinde Audi modellerini andıran ince uzun LED stoplar dikkatlerden kaçmıyor.


Açık renkli döşemelere sahip iç mekanı modern görünen araçta açılı bir ara konsol kullanılmış. Orta konsolun bir bölümü de buraya eklenirken büyük dokunmatik ekran ve küçük dijital gösterge tablosu bu tip bir aracın olmazsa olmazları. İki kollu direksiyon simidiyse düzleştirilmiş bir alt bölüme sahip.

160 beygir güç, 250 Nm tork üretebilen bir elektrik motoruna sahip olan otomobil 0'dan 100 km/s sürate 8.8 saniyede ulaşabiliyor. 51.9 ve 61.9 kWh kapasiteli bataryalara sahip olarak alınabilen aracın menzili de 410 ile 500 km arasında değişiyor. Üstelik hızlı şarj istasyonlarında %30'dan %80 doluluğa 30 dakikada ulaşmak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder