21 Mart 2019 Perşembe

Mercedes-Benz GLC Coupé


Mercedes'in hafifçe makyajladığı modeller arasına GLC Coupé de katıldı. Kaputu altında yenilikler bulunan modelin AMG logolu versiyonları için biraz daha beklememiş gerekecek.

Kardeşi GLC'nin ardından yenilenen ön görünümü, yeni farlar, farklı bir panjur ve tamponla dikkat çeken otomobilde yeni jant ve gövde rengi seçenekleri de sunuluyor. Arka bölümde iç tasarımı değişen LED stoplar, küçük bir difüzör ve yeni egzoz çıkışları görülebiliyor.


İç mekana geçildiğinde de değişikliklerin az olduğu söylenebilir. Yeni direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, daha geniş bilgi-eğlence ekranı ve daha büyük bir dokunmatik kumanda paneli donanıma katılmış.

Kaput altında yer alan 2 litre hacimli motorların tamamı turbo beslemeye sahip. Benzinliler 197 ve 258 beygir güç üretebilirken Diesel üniteler 163, 194 ve 245 beygir güç, 360, 400 ve 500 Nm tork üretebiliyor.

1 yorum:

  1. Off bee.. verceksin bunu altıma Taşıyıcı Jason Statham Reis gibi karizma karizma dolanırım. Takım elbisesiz binmem. Ama bilin bakalım ne eksik?

    YanıtlaSil