21 Mart 2019 Perşembe

Li Xiang One


Her gün bir yenisi ortaya çıkan Çinli markalara bir yenisi katıldı. Ülkenin elektrikli ve hibrit araçlara sağladığı kolaylıklar sayesinde bu tür otomobil üretme konusuna eğilen yeni markalar büyük pazar pastasından pay almaya çalışıyor.


Genel anlamda heybetli bir duruşa sahip olduğu söylenebilecek büyük SUV, ince yapılı LED farların büyük ön panjur üzerinde birleşmesiyle farklı bir duruşa kavuşmuş. Geniş yan cam yüzeyleri bir Volvo XC90'ı andıran otomobilin arkasında da ince uzun LED stoplar bulunuyor. Bu arada modelin 5.020 mm boya, 1.960 mm genişliğe ve 1.760 mm yüksekliğe sahip olduğu belirtilebilir.


Üç koltuk sırasına sahip iç mekanı da sade duran otomobilin ön bölümünde boydan boya uzanan üç büyük ekran dikkatlerden kaçmıyor. Orta konsolda yer alan kumandalar da dördüncü bir ekrana yerleştirilmiş. Üç kollu direksiyon simidi, cam tavan ve deri döşeme de standart olarak sunulmuş.


Kaputunun altında yer alan 1.2 litre hacimli, turbo beslemeye sahip, benzinli motor sadece pilleri şarj etmek için kullanılırken bu ünite sayesinde modelin 700 km menzile sahip olduğu söyleniyor. Araç, 330 beygir güç, 530 Nm tork üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder