19 Ağustos 2023 Cumartesi

RUF CTR 3 Evo


Uzun süredir yeni model tanıtmayan RUF, bu duruma son vermek istemiş olacak ki bu ay iki model birden ortaya çıktı. Araçlardan ilki, CTR 3'ün daha da güçlü seçeneği olan Evo. Alman üretici, performans artışı haricinde görünümde de yenilikler yapmış.

Yeni ön tamponu ve daha yeni 911 modellerinden alınan farlarıyla az da olsa farklı bir burun yapısı sunan otomobilde 20 inç çaplı jantlar kullanılıyor. Asıl tasarım değişikliği arkada olan otomobilde çok daha büyük bir spoiler kullanılmış. Carrera GT'yi andıran farlarsa yerlerini dört yuvarlak üniteye bırakmış. Bu bölümde yenilenen tamponla birlikte daha büyük difüzör de dikkat çekiyor.

İç mekanını da önceki nesil Boxter ile paylaşmaya devam eden otomobilde bol bol Alcantara, karbon fiber yarış koltukları ve farklı renklerde trim parçaları sunuluyor. Kaput altında 3.75 litre hacimli, çift turbo beslemeli Boxer motoru barındırmayı devam eden model 800 beygir güç, 990 Nm tork üretebiliyor. Arkadan itişli otomobil manuel veya otomatik şanzımanla alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder