17 Ağustos 2023 Perşembe

Fang Cheng Bao Leopard 5


BYD'nin sayısız alt markasından biri olan Fang Cheng Bao, hayatına Leopard 5 isimli SUV ile başlıyor. Yakın zamanda küçük kardeşi Leopard 3 ve büyük kardeş Leopard 8'e de kavuşacak olan modelin hedefinde yakın zamanda tanıtılan Toyota Land Cruiser Prado var.

Köşeli hatlarıyla dikkat çeken araçta kalın tutulan siyah renkli gövde koruma plakaları öne çıkıyor. 18 veya 20 inç çaplı jantlarla sunulan Leopard 5'in LED farları da ön panjurun üst ve altından birbirine bağlanmış. Stepnesi bagaj kapağında yer alan otomobilin arkasında çift çeki kancası ve yana doğru açılan bir bagaj kapağı bulunuyor.

Köşeli yan aynalar ve kalın bir C sütununa sahip olan aracın çamurluklarındaki çıkıntılarsa kapılara kadar uzanıyor. Tavan rayları da siyah renkte sunulan modelin boyu 4.890 mm, eni 1.970 mm, yüksekliği 1.920 mm ve aks mesafesi 2.800 mm olarak açıklanıyor.

İç mekan fotoğrafları henüz paylaşılmayan aracın kaputu altında yer alan 1.5 litre hacimli, benzinli motor bir çift elektrik motoryla eşleştirilmiş. 680 beygir güç, 760 Nm tork üretebilen dört tekerlekten çekişli model 30 kWh kapasiteli bataryalara sahip. Elektrikli menzili 125 km olarak açıklanan otomobil merdiven şasiye ve 3 diferansiyel kilidine sahip. 80 litre hacimli benzin deposuysa toplam menzili 1.200 km'ye çıkarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder