13 Ağustos 2023 Pazar

Fisker Ronin


Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde piyasaya birçok elektrikli model sürmeyi hedeflediğini açıklayan Fisker, birçok markanın yaptığı gibi ortalığı SUV modellere boğmayacak. Hatta üreticinin detaylandırmaya başladığı ilk konsepti metal tavanlı bir Cabriolet.

Düşük bir burun yapısı sunan konseptte çamurluklar arasında uzanan ince LED farlar kullanılıyor. Kaputa hava çıkışları ekleyen Fisker, tamponlar ve kapı altlarını siyah renkte sunuyor. 23 inç çaplı jantlar, çerçevesiz gibi görünen ön cam, yan aynalar yerine geçen kameralar, tavan ve bagaj kapağında yer alan spoiler ikilisiyle ince yapılı LED stoplar tasarım detaylarından bazıları.

Cabriolet olsa da dört kapıya sahip olan Ronin'in arka kapıları geriye, ön kapılarıysa yukarıya doğru açılıyor. Sade ve modern bir görünüm sunan iç mekanda neredeyse kare biçimli direksiyon simidi, dik yerleşime sahip dokunmatik ekran ve tamamı ekrandan oluşan ön konsol ve bol bol ambiyans aydınlatması kullanılmış.

Batarya kapasitesi açıklanmamış olsa da menzilinin yaklaşık 1.000 km olması planlanan otomobilin aynı zamanda 1.000 beygir üzerinde güç üretmesi planlanıyor. 0'dan 100 km/s sürate yaklaşık 2 saniyede ulaşabilecek aracın 275 km/s maksimum sürat sunabileceği söyleniyor. Üretim adediyse 999 ile sınırlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder