18 Ağustos 2023 Cuma

Acura ZDX


Acura da elektrikli otomobil çılgınlığına dahil oldu. Modelin ismiyse daha önce ürün gamında sadece benzinli bir şekilde yer alan ZDX oldu. İki farklı motor seçeneği sunan otomobil menzil ve donanım konularında da eksiklik hissettirmeyecek gibi duruyor.

5 metrenin üzerinde olan boyu ve 3 metrenin üzerine çıkan aks mesafesiyle büyük bir araç olan ZDX'in görünümü diğer Acura modellerinden çok farklı değil. Çevresi aydınlatmalı ve kapatılan ön panjur, siyah çamurluk ve gri renkli kapı altı korumaları, A-Spec ve Type S donanımlarında kullanılan sırasıyla 20 ve 22 inç çaplı jantlar ve ilginç görünümlü LED stoplar öne çıkan detaylar arasında.

Sade ve modern bir iç mekan sunan otoombilin kokpitinde dijital gösterge paneli, çok büyük olmayan dokunmatik ekran, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, ince havalandırma ızgaraları ve fiziksel düğmelere sahip havalandırma sisteminin haricinde Bang & Olufsen ses sistemi de yer alıyor.

102 kWh kapasiteli bataryalar kullanan araçlar 520 km'nin üzerinde menzil sunabilecek. Arkadan itişli seçenekler tek motorlu ve 345 beygir gücündeyken dört tekerlekten çekişli araçlar iki motora ve 507 beygir güce sahip olacak. Type S'te ayrıca seviye ayarlı süspansiyon sistemiyle 6 pistonlu kaliperlere ve 396 mm çaplı disklere sahip fren sistemi bulunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder