18 Ağustos 2023 Cuma

Fisker Alaska


Fisker, farklı segmentlerde var olmak için kollarını sıvadı. Elektrikli cabriolet konsepti Ronin'in ardından pick up konseptini de detaylandıran üretici bu modelinde birçok değişik özellik sunuyor. Teknik detaylar henüz tamamen paylaşılmasa da bildirilenler dikkat çekici.

Yüksek ön bölümü, 22 inçe kadar çıkan çaplarıyla jantları ve şişkin çamurluklarıyla heybetli bir görünüme sahip olan araçta hemzemin kapı kolları, ince yapılı LED farlar, siyah renkli gövde korumaları, spoiler, siyah renkli tamponlar, difüzör ve çok şık görünen LED stoplar gibi detaylar bulunuyor.

İç mekanı sade yapısıyla öne çıkan konseptte ince yapılı dijital gösterge paneli ve dik yerleşimli büyük dokunmatik ekran kullanılmış. Ahşap kaplama, Alcantara döşemeler ve ince yapılı hava çıkışları premium görünüm sunan modelde katlanabilir tepsi ve hem ön koltuk arkasında hem de tavanda fileleri bulunuyor. 

1,372 mm boya sahip kasa, arka koltukların yatırılması ve burada yer alan duvarın katlanmasıyla 2.804 mm'ye kadar uzayabiliyor. Aracın güç seviyelerini henüz açıklamayan Fisker bataryaların 75 ile 113 kWh kapasiteli olacağını duyurdu. Menzilleri 370 ile 550 km arasında olan modellerin 0-100 km/s deparlarıysa 7.5 ile 4 saniye arasında zaman alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder