10 Ağustos 2023 Perşembe

Mitsubishi Xforce


Mitsubishi'nin SUV ailesi genişlemeye başladı. Renault temelli ASX'in üretiminin başlamasının ardından ortaya çıkan Xforce, boyut olarak bu modele çok yakın. Endonezya'da tanıtılan SUV ilk olarak Afrika, Güney Doğu Asya, Orta Doğu ve Güney Amerika pazarlarında satılacak.

Yünsek bir burun kısmına sahip olan otomobilde büyük ön panjur ve ok biçimli LED farlar kullanılmış. Siyah renkli çamurluk ve kapı altı korumalarına sahip olan modelin arkasında spoiler, çok çıkıntı yapmayan tampon ve farları andıran tasarımlarıyla LED stoplar görülebiliyor. 4.390 mm boya, 1.810 mm ene ve 1.660 mm yüksekliğe sahip olan modelin aks mesafesi 2.650 mm.

İç mekana geçildiğinde Renault-Nissan-Mitsubishi birlikteliğinin bir meyvesi olduğu anlaşılan Xforce'un dijital gösterge paneli ve koltukları Nissan, dokunmatik ekran ve kapı içi detayları Renault, havalandırma ızgaralarıysa Dacia izleri taşıyor. Ön konsolda kullanılan açık renkli kumaş döşemeler bu bölümü daha ferah göstermiş.

Kaputu altında çok modern bir motor bulunduğunu söylemekse zor. Atmosferik emişli, 1.5 litre hacimli, benzinli ünite 105 beygir güç, 141 Nm tork üretebiliyor. Sadece önden çekişli olarak sunulan araçta sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) görev yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder