8 Ağustos 2023 Salı

Nissan Skyline Nismo


Nismo şu sıralar çok çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde Z'nin en performanslı seçeneğini tanıtan Nissan şimdi de sedan Skyline'ın en hızlı versiyonunu hazırladı. İki araçta da aynı motorun kullanılması ve görsel değişikliklerin de benzerliği sürpriz değil.

Daha köşeli hatlara sahip olan ön tampon altına Nismo arması ve bir splitter ekleyen Nissan, Emkei armalı ve 19 inç çaplı jantların arkasında kırmızı renkli kaliperlere yer vermiş. Yan etekler ve aynaların da altında kırmızı şeritler kullanılırken arkada spoiler ve yine köşeli hatlara sahip tampon dikkat çekiyor. nismo logosu ve dik yerleşime sahip LED sis farı da bu bölümü farklılaştırmış.

İç mekanda alüminyum trim parçaları, kırmızı renkli devir saati çerçevesi ve 12 konumu işaretlenmiş direksiyon simidi haricinde kırmızı dikiş iplikleri dikkat çekiyor. Limited donanımıyla birlikte gelen sabit kafalıklı ön koltuklarsa Recaro imzası taşıyor. Bu koltuklar deri-Alcantara karışımı döşemeye ve kafalıklarda Nismo yazılarına sahip.

Kaputu altında Z Nismo'nun 3 litre hacimli, çift turbo beslemeli, V6 ünitesi görev yapan otomobil 420 beygir güç üretebiliyor. Otomatik şanzıman, frenler ve süspansiyon sistemi elden geçirilen otomobilin yol tutuşu iyileştirilirken sunulan sportiflik hissi de üst düzeye çıkmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder