9 Ağustos 2023 Çarşamba

Opel Experimental


Opel, gelecekte üreteceği modellerin tasarım özelliklerini taşıyan elektrikli bir crossover konseptiyle karşımızda. Teknik verileri henüz açıklanmamış olan otomobilin Stellantis'in yeni elektrikli otomobil platformu üzerinde yükseleceğiyse belirtildi.

Köşeli hatlara sahip olan otomobilin ön bölümünde görülen + biçimli LED imzası aslında güncel Opel modellerinde de karşımıza çıkıyor. Kaputunda hava geçişleri yer alan araçta dev jantlar görev yapıyor. Yan aynalar yerine geçen kameralar B sütununa yerleştirilirken kapı kolları gizlenmiş. Cam tavanı arka cama bağlayan tavan yapısı ve önde olduğu gibi + şeklini alan LED stoplarla birleşen difüzör çıkışı arka kısmın dikkat çeken detayları.

İç mekanı çok detaylandırılmamış olsa da otonom sürüş sırasında oval direksiyon simidinin gizlendiği belirtilen konseptte düğmeler ve ekranlar yerine dev bir head up display ve holografik göstergeler kullanılmış. Köşeli hatların bu bölümde de dikkat çektiğini belirtelim. Dört tekerlekten çekişli olan elektrikli aracın tahmini menziliyse 700 km.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder