9 Ağustos 2023 Çarşamba

Cadillac Escalade IQ


Cadillac'ın ünlü SUV modeli de elektrikli otomobil furyasına katıldı. En azından isim olarak. Dev modelin tasarımı güncel Escalade'e benzemiyor olsa da markanın güncel araçlarını andırıyor. Sunulan güç ve menzilse dikkat çekici seviyede.

Dik burun yapısında kullanılan bol LED aydınlatma ve siyah renk heybetli duruşa katkıda bulunuyor. Çamurluk korumaları gövde rengi olsa da kapı altları, tavanı ve yan aynaları siyah renkli olan otomobilde 24 inç çaplı jantlar kullanılıyor. 

Kalın D sütunu arkasında çift katlı LED stopların üst bölümü yer alırken çıkıntı yapmayan tampon, spoiler ve ilginç tasarımlı 3. stop lambası arka bölümün detayları arasında. 5.697 mm boya, 2.167 mm ene ve 1.934 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesi 3.460 mm olarak açıklanıyor.

3 koltuk sırası sunan iç mekana geçildiğinde iki kollu direksiyon simidi arkasında boydan boya ekranla donatıldığı görülen otomobil farklı renklerde deri döşeme ve alüminyum trim parçalarına sahip. Havalandırma kumandalarına ev sahipliği yapan dokunmatik ekran da alt kısmı boş olan ara konsola yerleştirilmiş. Havalandırma ızgaraları da şık bir şekilde gizlenmiş.

Donanımında 40 hoparlörlü AKG ses sistemi sunan aracın orta koltuk sırasında tekli koltuklar alındığında dokunmatik ekranlar ve katlanabilir masalar kullanıma sunuluyor. İki koltuk sırasıyla 2.000 litreye yakın bagaj hacmi sunabilen Escalade IQ'nun tek koltuk sırasıyla sunduğu hacimse 3.300 litrenin üzerinde. Önde yer alan bagajsa 345 litre hacimli.

İki elektrik motoru sayesinde dört tekerlekten çekişli olan otomobil 762 beygir güç, 1.064 Nm tork üretebiliyor. 200 kWh kapasiteli bataryalarsa 720 km üzerinde menzil sunuyor. Adaptif süspansiyon sistemine de sahip olan SUV, önde 355, arkada 357 mm çaplı fren diskleri de sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder