26 Mart 2010 Cuma

Porsche Boxster ve Cayman




Alman üretici Porsche, ürün gamında bulunan en küçük otomobiller için yeni donanım paketleri sunmaya başladı. İlk olarak Avrupa pazarlarında satışa sürülecek olan paketlerin ikisi iç, ikisiyse dış mekan odaklı.

Comfort adlı paket elektronik klima, viraj içi aydınlatmaya sahip bi-Xenon farlar, otomatik kararabilen dikiz aynalar, yağmur sensörü ve Porsche logolu koltukları içeriyor. Boxster ve Boxster S'te ise bu donanıma rüzgar deflektörü ve koltuklar arasında bulunan kapaklı göz ekleniyor.

Infotainment adlı pakette navigasyon ve üst seviye ses sistemi sunulmakta. CD değiştiricili ve MP3 çalabilen ses sisteminde her türlü MP3 çalar ve Bluetooth bağlantıları bulunuyor. Boxster'da kullanılan ses sistemi 7 hoparlöre ve 185 Watt kapasiteye sahipken Cayman'da sistem 9 hoparlöre ve 235 Watt kapasiteye sahip.

Görsel farklılığa odaklanan paketlerden ilkinin adı Design. Boxster Spyder modelinde de sunulan hafifletilmiş 19 inç çaplı jantları siyah renkli haliyle donanımında bulunduran paket dahilinde egzoz çıkışları, yan aynalar ve yan hava girişleri de siyah renge boyanmıl olarak geliyor. Otomobilin iç mekanında da hava üfleme ızgaralarıi Porsche logoları, kapı ve konsol kaplamaları siyah renkteyken Boxster modellerinde takla barları da bu renge boyanıyor.

İkinci görsel paket olan Sport Design ise ilk pakete ek olarak ön splitter, yeni arka spoiler ve çift parçalı difüzörden oluşan bir aerodinamik paket sunuyor.

Paketlerin Almanya'da vergi dahil satış fiyatlarıysa şöyle:

Comfort: Boxster ve Boxster S için 2.606 Euro, Cayman ve Cayman S için 2.380 Euro.
Infotainment: Bütün Boxster ve Cayman modelleri için 3.142 Euro.
Design: Boxter için 3.832 Euro, Boxster S için 2.559 Euro, Cayman için 3.558 Euro ve Cayman S için 2.297 Euro.
Sport Design: Boxter için 6.747 Euro, Boxster S için 5.474 Euro, Cayman için 6.474 Euro ve Cayman S için 5.212 Euro.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder