25 Mart 2010 Perşembe

Geiger Hummer H2 Bomber


Gm'in Hummer markası kapatılmayla satılma arasında gidip gelirken modifikasyon firmaları elleri boş durmuyorlar. Amerikan otomobilleri üzerinde yaptığı modifikasyon çalışmalarıyla isim yapan Alman şirketi GeigerCars.de, H2 modelini oldukça ilginç bir hale sokmuş.

2009 yılının sonlarına doğru tanıtılan Subaru Impreza WRX STI TRAX ile benzer şekilde dört adet paletle donatılan araç en zorlu arazi şartlarında ilerleyebilecek duruma gelmiş. Paletlerin her birinin 40 cm X 150 cm taban alanı bulunmakta.

Dışa mekanında sunulan çıkartmaların haricinde tavana yerleştirilmiş ekstra aydınlatma ve yine tavanda bulunan geniş bagaj sepeti dikkat çeken diğer ayrıntılar.

İç mekana geçildiğinde aracın DVD oynatabilen bir eğlence sistemiyle donatıldığı görülüyor. Tavanda LCD monitörlere sahip olan sistem kablosuz kulaklıklar da sunmakta. Geri görüş kamerasıyla da donatılan araçta açılır tavan ve navigasyon sistemi de bulunmakta.

6.2 litre hacimli v8 motoru 398 beygir güç, 575 Nm tork üretebilen araca istenirse 155 litre kapasiteli bir depoya sahip LPG sistemi de takılabiliyor. Araçta kullanılan otomatik şanzımansa 6 ileri vitesli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder