27 Mart 2010 Cumartesi

JE Design Seat León Cupra R



Je Design, Seat León Cupra temelli aracını yeterince güçlü bulmayanlar için León Cupra R temelleri üzerinde duran aracını tanıttı.

Görünüş olarak modifiye edilen Cupra'dan büyük bir farkı olmayan aracın ön ve arka tamponları yeniden tasarlanırken ön tamponun altına bir splitter eklenmiş. Ön panjuru siyaha boyanan otomobilin yan etekleri, üzerlerinde hava girişleri olacak şekilde tasarlanmış. Arka tamponun alt kısmında uzatma ve difüzör bulunurken dört çıkışlı egzoz sistemi aracın performansını olduğu kadar görünümünü de iyileştirmiş.

Yol tutuşun iyileşmesi adına yapılan modifikasyon çalışmalarıysa süspansiyon sisteminin alçaltılması, jantların büyütülmesi (19 inç çaplı) ve arkaya büyük bir spoiler eklenmesinden oluşuyor.

Otomobilin sahip olduğu, turbo beslemeli 2 litre hacimli motor, güçlendirme çalışmaları ardından 330 beygir güç, 420 Nm tork üretir hale gelmiş.

3 yorum:

  1. Isimlerinden 'DESIGN' kismini atsalar da yalnizca 'JE' olarak anilsalar isabet olur.

    Je Design'in goze de hitap eden bir tek aracini hatirlamiyorum. Bu araclari ortaokul cocuklarinin alamayacaklarini bir idrak etseler de tasarimlarini ona gore yapsalar.

    YanıtlaSil
  2. Biraz fazla oyuncak havası var gibi bu aracın. Tabi gövde kiti kenara bırakılıp motor modifikasyon kiti alınabilir sadece :)

    YanıtlaSil
  3. :) Dedigim gibi, 'design' kisminda felaket bu adamlarin araclari. Yoksa benim de gordugum kadariyla motorlarda en azindan kagit uzerinde guzel is cikariyorlar.

    YanıtlaSil