23 Mart 2010 Salı

TECHART Porsche 911 GT2 Aerodynamic Kit 1



TECHART, Porsche'nin 911 GT2 modeli için geliştirdiği sade aerodinamik kitini tanıttı.

Ön tampon altına eklenen splitter, standart versiyondan daha kalın LED gündüz farları, yan etekler, arka cam üzerinde bülünan küçük spoiler, 19 ve 20 inç çaplı jant seçenekleri ve kaput üzerinde bulunan büyük spoiler aracın dış mekandaki değişiklikleri.

Fren ve süspansiyon sistemi modifiye edilen otomobilde kullanılan egzoz sistemi, ses seviyesinin ayarlanabilmesi için bir kontrol supabı sunmakta. Daha kısa yaylarla donatılan süspansiyon sisteminde de ön aks için yükseltme düzeneği opsiyonlar arasında bulunuyor. Aracın burnunu 60 mm kadar kaldırabilen sistem kasis geçişlerinde ön splitter ile yolun temasını önlüyor.

Motor modifikasyonu üzerinde de çalışmış olan TECHART mühendisleri aracı, bir GTSteet R'dan daha güçlü hale getirmişler. Çift turbo beslemeye sahip olan 3.6 litre hacimli Boxer motor 680 beygir güç, 860 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli manüel şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 3.4 saniyede ulaşabilen aracın 0'dan 200 km/s sürate ulaşması 9.9 saniye sürerken maksimum sürati 339 km/s'i buluyor.

2 yorum:

  1. pazartesi garajımın önünde olmanı istiyorum GT2.
    benim olmanı istiyorum GT2.
    seni seviyorum GT2.

    YanıtlaSil