18 Kasım 2021 Perşembe

Volkswagen T-Roc


Volkswagen'in popüler SUV modellerinden T-Roc makyajlandı. Markanın diğer güncel modellerinde kullanılan detaylara kavuşan otomobilin iç mekanı da elden geçirilse de kaput altında bir yenilik sunulmuyor.

Ön bölümde yaşanan değişiklikler arasında tampon ve aydınlatma grubu bulunuyor. Dik yerleşime sahip aydınlatmalar ve logodan çıkarak farların alt bölümüne uzanan LED şerit dikkat çekici yenilikler arasında. Yan aynaların şeklini değiştiren Volkswagen jantlar için de yeni tasarımlar sunuyor. Arka tamponda yaşanan değişiklikler ardından reflektörler dik yerleştirilirken LED stopların da iç desenleri yenilenmiş.

İç mekana geçildiğinde yenilenen direksiyon simidi ve orta konsoldan ayrı hale gelen dokunmatik ekran ilk bakışta dikkat çekiyor. Vites topuzu da yenilenen otomobilin havalandırma ızgaraları da yeniden tasarlanmış. Ortada bulunan ızgaralar da dokunmatik ekranın yanından altına geçmiş. Havalandırma kumandaları da dokunmatik hale gelmiş.

Kaput altında 1, 1.5 ve 2 litre hacimli benzinli motorların haricinde 2 litre hacimli Diesel motor da yer alan T-Roc'un giriş versiyonu 110 beygir gücünde. Bunu 150, 190 ve 300 beygirle 1.5 ve 2 litre hacimli motorlar izliyor. Diesel seçeneklerse 115 ve 150 beygir gücünde. 7 ileri vitesli DSG ve 4 tekerlekten çekiş sistemi versiyona göre standart veya opsiyonel olarak sunuluyor.

1 yorum:

  1. Ön ızgaradaki Led sanayi spec olmuş tam ! Vw tasarımları çağın çok gerisinde kaldı. Peugeot'dan örnek alsınlar biraz.

    YanıtlaSil