14 Kasım 2021 Pazar

Mitsubishi Xpander


Mitsubishi, Asya pazarlarında sunduğu modellerinden Xpander'ı makyajladı. Ön bölümde yoğunlaşan yenilikler iç mekanda da olumlu farklılıklar olarak karşımıza çıkarken mekanik aksam da da değişenler var.

Önden bakıldığında yeni yüzüyle daha da agresif görünmeyi başarabilen otomobilde üst far grubu panjura doğru uzarken aşağıdakiler ok biçimi almış. Daha büyük hava girişlerine sahip olan modelin 16 ve 17 inç çaplı jantları da yenilenmiş. Arkadaysa dik yerleşime kavuşan reflektörler ve güncellenmiş tampon dikkat çekiyor.

İç mekanda daha küçük göbeğe sahip direksiyon simidi, büyüyen dokunmatik ekran, dokunmatik hale gelen klima kumandaları ve üst bölümü daha köşeli hatlara sahip kokpit gibi detaylar bulunan otomobil üç koltuk sırası sunmaya devam ediyor. El freni de yerini elektronik kardeşine bırakmış.

Kaput altında görev almaya devam eden atmosferik emişli, 1.5 litre hacimli motor 105 beygir güç, 141 Nm tork üretmeye devam etse de EGR sayesinde daha temiz bir ünite haline gelmiş. Ayrıca 4 ileri vitesli otomatik şanzıman da yerini CVT'ye bırakmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder