15 Kasım 2021 Pazartesi

Ferrari BR20


Ferrari'nin tek örnek modellerine yeni bir katılım oldu. BR20 isimli aracın durumuysa öncekilerden farklı. Dört koltuklu GTC4Lusso temelleri üzerine geliştirilen otomobil dönüşümü sonrasında iki kişilik bir araç halini almış.

Gövdesinde eski araçtan iz kalmayan otomobilin farları daha kısa, kapuunda hava çıkışları açılmış ve tampona da ek LED aydınlatmalarla birlikte ek hava girişleri açılmış. 20 inç çaplı jantlar bu modele özel olsa da aynalar donör modelden alınmış.

Arka çamurluğun üzerine şık hava geçişleri açan Ferrari, LED stopları da GT4Lusso'dan almış. Tavandan devam eden yatık bagaj kapağı ve yan bölümün öne çıkan parçası olan büyük karbon fiber parça gözlerden kaçmıyor. Yenilenen arka tampon, dörtlü egzoz çıkışı ve difüzöre ev sahipliği yapıyor.

İç mekanda ön bölümün tamamen GTC4Lusso'dan alındığı görülebiliyor. Kagverengi ağırlıklı iç mekanın en önemli değişikliğiyse arka koltukların iptal edilmiş olması. Bu bölüme kaydırılan bagaj, yatık kapaktan dolayı kaybedilen hacmi de geri kazanmış.

Kaputu altında 6.3 litre hacimli bir V12 motor bulunan araç dört tekerlekten çekiş sistemine de sahip. 690 beygir güç, 697 Nm tork üretebilen araçta yönlendirilebilir arka aks da donanımda yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder