17 Kasım 2021 Çarşamba

Porsche Taycan GTS


Porsche, elektrikli modeli Taycan'ın ürün gamını genişletiyor. Alman üretici bir taraftan bu otomobilin GTS versiyonlarını tanıtırken diğer taraftan Cross Turismo'nun daha şehirli kardeşi Sport Turismo'yu sergiliyor.

Daha geniş yan hava girişleri sunan ön tamponu ve içleri karartılmış LED farlarıyla dikkat çeken araçlarda GTS armalı siyah yan etekler kullanılmış. 20 ve 21 inç çaplı jantlar yeni tasarımlar sunuyor. Arka tamponun alt bölümü de hafifçe elden geçirilmiş. Önde 6, arkadaysa 4 pistonlu kaliperler sunan modellerin ön diskleri 390 mm çaplı.

İç mekanda büyük bir sürpiz sunmayan GTS ailesinde bu model arması kafalıklara işlenmiş. Alcantara döşemeleri standart olarak sunan otomobillerde opsiyonel olarak gövde rengi emniyet kemerleri alınabiliyor.

Bir çift elektrik motoru sayesinde dört tekerlekten çekişli olan Taycan GTS, 598 beygir güç üretebiliyor. Her iki kasa seçeneği de 0'dan 100 km/s sürate 3.7 saniyede ulaşabiliyor ve maksimum süratler de 250 km/s olarak açıklanıyor. GTS, 500 km'nin üzerine çıkan menziliyse aynı zamanda en verimli Taycan modeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder