18 Kasım 2021 Perşembe

Škoda Slavia


Hindistan pazarına özel araçlar arasına bir yenisi eklendi. B segmenti bir sedan olan Slavia, bir Škoda'dan beklendiği gibi geniş bagaj hacmine sahip. İç mekanı da tanıdık olan modelin kaputu altında benzinli motorlar bulunuyor.

4.541 mm boya, 1.752 mm genişliğe ve 1.487 mm yüksekliğe sahip olan otomobil 2.651 mm aks mesafesi sunuyor. Geniş bir ön panjur ve LED farlara sahip olan aracın süspansiyon sisteminin yüksekliği dikkat çekici. Arka bölümde yüzgeç anten, LED stoplar ve ucuna bir spoiler görünümü verilmiş bagaj kapağı görülebiliyor.

Çift renkli olarak alınabilen şık iç mekana sahip olan Slavia'nın köşelere yerleştirilen havalandırma ızgaraları yuvarlak. Dijital gösterge paneli, çift kollu direksiyon simidi, dokunmatik ekran ve yine dokunmatik olan havalandırma kumandaları da gözlerden kaçmıyor. Bagaj hacmiyse 521 ile 1.050 litre arasında değişiyor.

Kaputu altında 1 ve 1.5 litre hacimli motorlara görev verilen otomobilin bu üniteleri 115 ve 150 beygir gücünde. Standart olarak 6 ileri vitesli manuel şanzımanlarla donatılan ikiliden küçük hacimlisi 6 ileri vitesli tam otomatik, diğeriyse 7 ileri vitesli DSG ile alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder