22 Kasım 2019 Cuma

Mercedes-AMG GLS 63


Mercedes-AMG son zamanlarda çok çalışıyor. Markanın modifikasyon okulunu tamamlayan yeni model Mercedes'in en büyük SUV modeli GLS Serisi oldu. Bu sayede AMG performansını 7 kişi aynı anda deneyimleyebilecek.


Tasarım anlamında alıştığımız farklılıkları sunan otomobilin ön bölümünde daha büyük hava girişleri sunan tampon ve Panamericana panjur görülebiliyor. Yanda çapları 21 ile 23 inç arasında değişen jantlar yer alırken arkada dörtlü egzoz çıkışı bulunuyor.

İç mekanda da bizleri sürprizle karşılamayan modelin ön koltukları daha yüksek yan desteklere sahip. AMG logolu direksiyon simidinin hem alt hem de yanları düzleştirilmiş ve metal pedal seti de donanıma alınmış. Göstege paneli ve dokunmatik ekranın sunduğu verilere de bazı eklemeler yapılmış.


Alçaltılmış havalı süspansiyon sistemine sahip olan modelin kaputu altında çift turbo beslemeye sahip, 4 litre hacimli V8 motor bulunuyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi, 9 ileri vitesli otomatik şanzıman ve 22 beygir güç, 250 Nm tork üretebilen 48 Volt hafif hibrit sisteme sahip model 612 beygir güç, 850 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 4.2 saniyede ulaşabilen devin maksimum sürati 250 km/s'te sınırlansa da ek ücret karşılığında sınır 280 km/s'e ulaşabiliyor.

1 yorum:

  1. Sıktı artık ya. Hiçbir şeyin eski tadı kalmadı. M paket, amg paket, s line...

    X7M
    GLS 63
    RSQ8

    AYNI MOTORLAR, AYNI DİREKSİYON, AYNI JANTLAR... Bİ ONA TAK BİR ÖBÜRÜNE...

    SÜNDÜR BÜYÜK SUV OLSUN, KÜÇÜLT KOMPAKT...

    YOK HOT HATCH, YOK SPORT TOURER...

    HEPSİ AYNI HALT OLDU BUNLARIN..

    ÇOK SIKILDIM ÇOK..!

    YanıtlaSil