22 Kasım 2019 Cuma

Buick Envision


Çin'de makyajlı seçeneği satılan Buick modellerine bir yenisi eklendi. Üreticinin bu ülkede en yüksek satış adedine sahip SUV seçeneği olan Envision, daha dinamik bir görünüme kavuştu.

Önden bakıldığında daha geniş panjur, yeni tampon ve farklı görünen LED farlarıyla dikkat çeken modelde yeni gövde renkleri ve jant seçenekleri kullanılmış. Arka bölüme geçildiğinde stopların inceldiği ve egzoz çıkışlarının dörtgen olduğu görülebiliyor. Burada yer alan kromajlı çıta artık stopların daha da içine girerken sis farları, yerlerini reflektörlere bırakıp tek bir ünite olarak tampon altına alınmış.


İç mekana geçildiğinde değişimin daha az olduğu söylenebilir. Orta konsolda artık bulunmayan analog saat daha büyük bir dokunmatik ekrana yer açarken vites konsolu da ikinci bardaklığa kavuşmuş.

Kaputu altında iki motor seçeneği sunulan aracın 1.5 ve 2 litre hacimli üniteleri turbo beslemeli ve benzinli. İlk motor 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla eşleştirilirken ikincisi 9 ileri vitesli, tam otomatik üniteye sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder