22 Kasım 2019 Cuma

Hyundai Vision T


Hyundai'nin yeni nesil Tucson için öngörüsü gayet şık. Los Angeles otomobil fuarında HDC-7 kodlu SUV konseptini sergileyen Güney Kore merkezli üretici Vision T ismiyle bu modelin neye evrileceğinin de ipucunu veriyor.

Markanın Grandeur'da da kullandığı ve ön panjura doğru uzayan LED ünitelere sahip farları bu araçta da görüyoruz. Köşeli hatları tamponda yer alan hava girişlerinde de devam eden otomobil dev jantlara, üst kısmı düzleştirilmiş şişkin çamurluklara ve bu bölümleri birbirine bağlayan derin bir karakter çizgisine sahip.


Yan aynaları yerlerini kameralara bırakan konseptte bu parçalar da A sütunu altına gizlenmiş. Kapı kolları da gizli olan aracın yan camları çerçevesiz. Omuz çizgisi arkaya doğru oldukça yüksek olan otomobilin bagaj kapağı üzerinde bir spoiler yer alıyor. İnce yapılı LED stoplar ve hava çıkışlarına sahip arka tampon da sportif görünümü pekiştirmiş.

Henüz iç mekan fotoğrafları paylaşılmayan bu konseptin kaputu altında şarj edilebilir hibrit bir motor bulunduğu kesinleşmiş olsa da ünitenin performansı hakkında bilgi verilmedi. Bu arada Vizion T'nin boyu 4.610, genişliği 1.938, yüksekliği 1.704, aks mesafesiyse 2.804 mm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder