4 Kasım 2019 Pazartesi

Hyundai Grandeur / Azera


Hyundai'nin büyük sedan modeli Grandeur makyajlandı. Bazı pazarlarda Azera ismiyle pazarlanan otomobilin barındırdığı yenilikler aslında yeni bir nesil yaratmaya yetecek yoğunlukta.


Önde çok farklı bir tasarım dili benimseyen Hyundai, küçültülen LED farları büyük ön panjurda yer alan ünitelerin bir parçası gibi tasarlamış. Modelin arkasını sadece karanlık fotoğraflarda gösteren üretici, bu bölümde boydan boya yerleştirilen LED stop ve hem kısa yapılı hem de yatık bir bagaj kapağı kullandığını gizlememiş.


İç mekanda da büyük değişiklikler sunan Grandeur çift renkli alınabilen bir kokpite sahip. Dijital gösterge paneli, geniş dokunmatik ekran, gizlenmiş havalandırma ızgaraları ve geniş vites konsolu dikkat çekerken şanzımanın düğmeler yardımıyla kumanda edildiği dikkatli gözlerden kaçmıyor.


Kaputu altında ilk etapta büyük değişiklikler bulunmayacak araçta görev yapan 2.5 litre hacimli ünite 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilirken içten yanmalı motoru 2.4 litre hacimli olan hibrit seçenek 52 beygir gücünde bir elektrik motoruna da sahip. 3 litre hacimli V6 motorsa LPG ile çalışabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder