5 Kasım 2019 Salı

BMW M2 CS


Birçoğumuz BMW'nin sportif seçeneklerinden M3 ve M4'ün yeni nesil modellerini beklerken Alman marka M2 Competition'ın daha da yüksek performanslı bir versyionunu tanıttı. 2.200 örneği üretilecek model sadece 2020 model olarak sunulacak.

Görünümünde ufak tefek değişiklikler yapılmış olan otomobilin tavan, kaput, splitter, spoiler, difüzör ve yan aynaları karbon fiberden üretilmiş. 19 inç çaplı jantlarsa altın renkli olarak alınabiliyor. Misano Mavi isimli gövde rengi de bu modele özel olarak sunuluyor.


İç mekana geçilirken kapı eşiklerinde M2 CS logosuyla karşılaşılan otomobilde karbon fiber trim parçaları ve Alcantara döşemeler görülebiliyor. Ayrıca sırtlık kısmında boşaltmalar olan sabit kafalıklı ön koltuklarda M renklerinin kullanıldığı görülebiliyor.

Opsiyonel olarak sunulan karbon seramik fren diskleri alınmasa bile kırmızı renkli kaliperler ve önde 400, arkadaysa 380 mm çaplı disklerle gelen otomobilde 4 ve 6 pistonlu kaliperler görev yapıyor.


Asıl gelişimi kaputu altında yaşanan modelin çift turbo beslemeye sahip, 3 litre hacimli motoru 450 beygir güç, 550 Nm tork üretebiliyor. M2 Competition'da alduğu gibi 6 ileri vitesli manuel veya 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla donatılabilen M2 CS'in maksimum sürati 280 km/s'te sınırlandırılmış. 0-100 km/s hızlanmaysa seçilen şanzımana göre 4.2 veya 4 saniye sürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder