22 Kasım 2019 Cuma

Volkswagen Viloran


Avrupa hatta Amerika'da satışları sürekli düşen MPV modeller Çin'de çok popüler. Bu nedenle Volkswagen gibi bazı markalar sadece bu ülkeye özel minivanlar üretiyor. İşte onlardan bir tanesi: Viloran.

Markanın yeni yüzünü başarılı şekilde taşıyan araçta kromajlı büyük bir ön panjur ve ince yapılı LED farlara yer verilmiş. Büyük jantlar ve çok geniş olmayan yan camlar sayesinde station wagon havası da verebilen otomobilin arkasında LED stoplar ve gizlenmiş egzoz çıkışları bulunuyor.

5.3 metre boya sahip MPV'nin aks mesafesi 3.180 mm olarak açıklanıyor. Ön kısımda dijital gösterge paneli olsa da direksiyon simidi, havalandırma kumandaları ve fiziksel düğmelere sahip dokunmatik ekran önceki nesil Volkswagen modellerinden alınmış.


2+2+3 oturma düzeni sunan aracın asıl yolculuk edilesi yeriyse orta koltuk sırası. Burada iki adet elektrikli koltuk sunan Volkswagen bu koltuklara ayak desteğinden masaja kadar bütün fonksiyonları eklemiş. Açılabilir cam tavan da yine en iyi orta sıradakilerin yararlanacağı büyüklükte.

Kaputu altında 2 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli motor kullanan araç 220 beygir güç, 350 Nm tork üretebiliyor. 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman standart donanımda bulunuyor.

1 yorum:

  1. Çok güzel. İşte buna model derim. Touareg ayarında, kaliteli mpv. Keşke ülkemizde de tutsa böyle modeller ama işte Türkiye n'aparsın, tutmaz...

    YanıtlaSil