21 Kasım 2019 Perşembe

MINI JCW GP


Bir süredir gamına yeni model eklemeyen MINI tam bir bomba patlattı. İlk olarak 2017 yılında bir konsept olarak karşımıza çıkan en yüksek performanslı seçenek John Cooper Works GP sınırlı üretime geçti.

Sadece 3.000 örneği bulunacak otomobilin her bir tanesi, karbon fiber ön çamurluk eklentilerine işlenmiş seri numarasına sahip olacak. Daha agresif görünen ve kırmızı bölümlere sahip ön tampon, dört kollu, 18 inç çaplı jantlar ve kırmızı renkli kaliperler, füme renkli tavan ve yan aynalar, büyük bir spoiler, difüzör görünümlü arka tampon ve çift egzoz çıkışı agresif görünüme katkıda bulunuyor.


Güçlendirilmiş fren sisteminde ön aksa 360 mm çaplı diskler eklenirken bu parçalara 4 pistonlu kaliperler eşlik ediyor. Süspansiyon sistemi de JCW modeline göre 10 mm alçaltılmış.

İç mekana geçildiğinde sportif yan desteklere sahip ve oturak kısmı uzayabilen koltuklar ve Alcantara döleme görülebiliyor. İptal edilen arka koltuklar yerine kule gergisi ve yarım takla kafesi eklenirken GP logoları ve sınırlı üretim armaları bu bölümde de dikkat çekiyor.


Kaputu altında görev yapan 2 litre hacimli motor turbo besleme yardımıyla 306 beygir güç, 450 Nm tork üretebilen otomobilde kilitli diferansiyel standart olarak sunuluyor. 8 ileri vitesli tam otomatik şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 5.2 saniyede ulaşabilen JCW GP, 265 km/s sürate ulaşabiliyor.

1 yorum:

  1. Mekanik el freni mi kaldı kardeşim?
    Bu nedir ya?
    Plastik ucuz bardaklıklar koyunca geçmişine bağlı model mi üretmiş oluyorsun bmw?
    Bırak şu mini'nin peşini..

    YanıtlaSil