20 Ağustos 2022 Cumartesi

Kia EV6 GT


Kia'nın farklı tasarıma sahip elektrikli modellerinden EV6 en güçlü versiyonuna kavuştu. Göz kamaştırıcı performansın yanında drift modu da sunan araç bu haliyle birden kendisini yüksek performanslı elektriklilerle karşı karşıya buldu.

Tasarımı, GT-Line paketli kardeşlerinden çok farklı olmayan otomobilde 21 inç çaplı jantlar, daha büyük fren diskleri ve neon yeşili kaliperler bulunuyor. Önde farlar arasında ve tamponda yer alan desenler yatay yerine dikey hale gelirken aynı şey arka tamponda yer alan reflektörler için söylenebilir.

İç mekanında sabit kafalıklı ön koltuklar ve yine neon yeşili dikiş iplikleri gibi farklılıklar bulunan araca ek sürüş modları eklenmiş. Ayrıca sertliği ayarlanabilir süspansiyon sistemi de elden geçirilip sahte motor seslerine yenileri eklenmiş. Son olarak lastikler de Goodyear Eagle F1'lerle değiştirilmiş.

Her iki aksa da yerleştirilen elektrik motorları toplamda 585 beygir güç, 740 Nm tork üretebiliyor ve aracı 260 km/s sürate ulaştırabiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 3.5 saniyede ulaşabilen aracın 77.4 kWh kapasiteli bataryaları 332 km menzil sunabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder