19 Ağustos 2022 Cuma

Acura Precision


Acura, bir kere daha geleceğine ışık tutuan bir konseptle bizlerle. Bu sefer elektrikli bir SUV ile karşımıza çıkan üretici büyük ihtimalle aracı seri üretime alacak olsa da önceki konseptlerin değişiminden yola çıkarak yollarda göreceğimiz modelin çok daha sade duracağını söyleyebiliriz.

Neredeyse bir ok gibi öne uzanan burun kısmında aydınlatmalı, sahte bir panjur sunan aracın LED farları da 3 boyutlu görünümleriyle dikkat çekiyor. 23 inç çaplı jantların arkasında sarı kaliperleri görülebilen araçta kaputun önünden başlayıp stoplara kadar uzayan bir karakter çizgisi var.

Gizlenmiş kapı kolları ve yan aynaların yerini alan kameralarla daha aerodinamik hale gelen konseptin kapı camlarında çerçeve bulunmuyor. Siyah renkli tavanın arka bölümünde ince uzun bir stop lambasıyla ikiye bölünen spoiler dikkat çekiyor. LED stoplar ve köşeli tasarıma sahip hemzemin tampon da arka bölümün detayları arasında.

Teknik verileri açıklanmayan konseptin iç mekanıysa dışından da fütüristik. Oval direksiyon simidi arkasında holografik gösterge paneline yer veren otomobilin orta konsolunda yer alan ekran da aynı teknolojiyi kullanıyor. Deri ve ahşap kaplama kullanılan yaşam alanında fiziksel düğme bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder