18 Ağustos 2022 Perşembe

MG7


MG'nin yeni model atağı devam ediyor. Son zamanlarda elektrikli modeller üzerinde duran üreticinin MG7'de ilk etapta iki adet benzinli motor seçeneği sunmasıysa bir değişiklik oldu. Söylentilere bakılırsa sırada şarj edilebilir hibrit model de var.

Üçgen LED far ve tamponun büyük kısmını kaplayan dev ön panjuruyla Hyundai Elantra'yı andıran bir yüze sahip olan otomobilin kapı camlarında çerçeve bulunmuyor. Şişkin arka çamurluklar ve yatık bagaj kapağı sportif bir görünüm sağlasa da arka tampon-tekerlek mesafesi biraz fazla tutulmuş gibi. İnce bir spoiler ve dörtlü egzoz çıkışlarıyla dikkat çeken arka bölümde bagaj kapağını boydan boya geçen LED stoplar şık bir şekilde bizleri selamlıyor.

Modern görünen bir iç mekana sahip olan MG7'nin bu bölümünde seçilen renklerse biraz tartışmalı olabiliyor. Önde iddialı yan desteklere ve sabit kafalıklara sahip koltuklar, dijital gösterge paneli, dokunmatik ekran bulunurken 3 kollu direksiyon simidinin hem üst hem de altı düzleştirilmiş. Açılabilir panoramik cam tavan da donanıma eklenmiş.

Kaput altında 1.5 ve 2 litre hacimli, benzinli motor seçenekleri bulunan otomobilde üniteler sırasıyla 185 beygir güç, 300 Nm tork ve 257 beygir güç, 405 Nm tork üretebiliyor. Her iki otomobil de önden çekişli olsa da ilk araçta 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik, ikincideyse 9 ileri vitesli tam otomatik şanzıman görev yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder