31 Ocak 2024 Çarşamba

BMW 4 Serisi


BMW'nin makyajlı modelleri yeni yılda da kendilerini göstermeye başladı. İlk olarak 4 Serisi'nin Coupé ve Cabriolet seçeneklerini makyajlayan Alman üretici, mekanik olarak bir yenilik yapmadığı araçların iç mekanlarını 3 Serisi ile aynı yeniliklere kavuşturmuş.

Alfa Romeo'nun makyajlarını andıran yenilikler aslında çok sayıda olmasa da aracın makyajlı olduğu kolayca anlaşılabiliyor. Bunun nedeniyle iç desenleri değiştirilmiş Matrix LED farlar ve 3 boyutlu bir görünüm sunan LED stoplar. Ön tamponunda artık sis farı sunmayan araçlarda yeni jant ve gövde rengi seçenekleri de sunulmakta.

İç mekanda dijital gösterge paneliyle bitişik tasarıma sahip bombeli dokunmatik ekran, yeni direksiyon simidi ve vites kolu olmayan ara konsol gibi yeniliklerle dikkat çeken otomobilde yeni ambiyans aydınlatması ve çok daha az düğmeye sahip orta konsol kullanılıyor. Havalandırma ızgaraları ve konsolda görev yapan trim parçaları da yenilenmiş.

Kaput altında yer alan motorların yapılarında ufak tefek yenilikler olsa da 2 ve 3 litre hacimli benzinli ve Diesel ünitelerin güçleri aynı kalmış. 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunulan motorlar güçlerine göre arkadan itiş veya dört tekerlekten çekişli olarak sunuluyor. 2 litre hacimli, benzinli üniteler dışında kalan motorlarda 48 Volt hafif hibrit yardımcı da bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder