3 Şubat 2024 Cumartesi

LDV eDeliver7


Çin'den gelen otomobillerin en çok dikkat çekenleri elektrikliler olduğuna göre yine aynı ülkenin ürettiği bazı ticarilerin de öne çıkan tasarımlı olması sürpriz olmayacaktır. Ford E-Transit Custom gibi modellere rakip olacak modelin özellikle iç tasarımı bu aracı andırıyor.

Önden bakıldığında ince yapılı LED farlar, farklı duran büyük panjur ve dik yerleşime sahip LED sis farları görülebilen otomobil çift kanatlı kasa kapısıyla alınabiliyor. Dik yerleşime sahip stoplar bagaj kapağı üzerinden birleştirilmiş.

SAIC tarafından üretilen aracın kısa ve uzun aks mesafeli seçenekleri bulunduğu gibi alçak ve yüksek tavanlı versiyonlar da bulunuyor. Aracın sunduğu yükleme hacmi 5.9 ile 8.7 metreküp arasında değişiyor. Maksimum yükleme ağırlığıysa aracın gövde yapısına göre 1.350 kg'a ulaşıyor.

Önde yer alan elektrik motoru 204 beygir güç ve 330 Nm üretebilirken batarya kapasiteleri 77 ile 88 kWh olarak açıklandı. Aracın menzili yine gövde seçeneğine göre 362 km olarak açıklanırken DC şarj hızı 78 kW olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder