31 Ocak 2024 Çarşamba

Ford Transit Connect


Tourneo Connect'in ticari seçeneği sürprizlerle geldi. Tahmin edilebileceği gibi yenilikleri tasarım anlamında olmayan otomobilin iç mekanında akıllı çözümler bulunurken kaputu altında da şarj edilebilir hibrit motor yer alıyor.

Hem dış hem de iç mekan tasarımını binek kardeşiyle paylaşan otomobilin 2 ve 5 kişilik seçenekleri bulunuyor. Ön yolcu koltuğu katlanan aracın bu koltuk sırtlığında çalışmak için birçok ürün sunulmuş. Ayrıca 5 kişilik seçeneklerde arka koltuklar dikilerek bagaj bölümü büyütülebiliyor.

Kısa ve uzun aks mesafesi seçenekleri sırasıyla 3.1 ve 3.7 metreküp yükleme hacmi sunan araçlar 820 kg'a kadar yükleme, 1.5 tona kadar da çekme kapasitesine sahip. 2 litre hacimli turbo Diesel motoru 102 beygir güç üretebilen araç önden çekişli ve ister 6 ileri vitesli manuel, ister 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla alınabiliyor.

Aynı motorun 122 beygir güç üretebilen seçeneğiyse aynı şanzımanlarla ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle tercih edilebiliyor. Asıl yenilikse 1.5 litre hacimli, turbo beslemeli benzinli motora sahip şarj edilebilir hibrit ünite. 150 beygir güç, 350 Nm tork üretebilen araç 6 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımana sahip ve elektrik menzili 110 km'yi buluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder