2 Şubat 2024 Cuma

GMC Acadia


Yeni nesli 2023 yılında yanıtılan GMC Acadia piyasaya çıktı. Bir önceki nesilden 269 mm daha uzun olan aracın yeni modelle birlikte segment atladığı bile söylenebilir. Kaput altındaysa artık tek motor seçeneği sunulacak.

Aks mesafesi de 213 mm artan otomobile önden bakıldığında parantez biçimli LED farlar ve geniş panjur dikkat çekiyor. Tampon ve kapı altlarında yer alan siyah renkli korumalar eskisinden ince tutulan modelin arkadan görünümüyse daha sade. Bu kısımda da parantez biçimli iç tasarıma sahip LED stoplara sahip olan araçta dörtlü egzoz çıkışı sunuluyor.

İç mekanı da daha modern ve sade bir tasarım sunan araçta daha sportif duran bir direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, dik yerleşime sahip büyük dokunmatik ekran ve bu ekranın iki yanında olsalar da oldukça alçak konumlandırılmış havalandırma ızgaraları görülebiliyor. Vites kolu direksiyon simidi arkasına alınan aracın ara konsolu da çift katlı tasarıma sahip.

Üç koltuk sırasıyla sunulan Arcadia modellerinde artık 2 litre hacimli turbo, ve 3.6 litre hacimli V6 motorlar kullanılmıyor. 2.5 litre hacimli motoru turbo beslemeli olan araç 333 beygir güç, 442 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve önden çekiş sistemi standart olarak sunulurken dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonlel olarak alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder