6 Şubat 2024 Salı

Lincoln Aviator


Geçtiğimiz hafta makyajlı hali tanıtılan Ford Explorer'ın ardından bu aracın premium kardeşi Lincoln Aviator da hafifçe güncellendi. Standart donanımı zenginleştirilen aracın kaputunun altında, aynı kardeşinde olduğu gibi artık hibrit motor seçeneği sunulmayacak.

Daha büyük bir ön panjura kavuşan otomobilin yeni LED farları da bu panjurun içine kadar giriyor. Daha agresif hatlara sahip ön tamponda artık sis farı bulunmuyor. Jant çapları 22 inçe kadar çıkan araçta iki yeni gövde rengi ve krom trim parçalarını siyah olarak alabildiğiniz bir donanım bulunuyor. Ayrıca yüzgeç anten de biraz büyümüş.

İç mekanda farklı döşeme ve trim parçası seçenekleri sunmaya başlayan Aviator'da dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran genişlemiş. Orta konsolda daha da az fiziksel düğme sunan aracın donanımına otonom süşür yardımcısı ve kablosuz şarj özelliği eklenmiş. Motor çalıştırma düğmesi de dokunmatik ekranın yanından altına alınmış.

Kaputu altında tek motor seçeneği sunan araçta çift turbo beslemeli, 3 litre hacimli V6 ünite görev yapıyor. 406 beygir güç, 544 Nm tork üretebilen motor 10 ileri vitesli otomatik şanzımanla gücü arka aksa aktarıyor olsa da dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonlar arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder