10 Şubat 2024 Cumartesi

Nissan Interstar


2023 yılının sonlarına doğru yeni nesline kavuşan Renault Master'ın Japon ikizi de ortaya çıktı. Yeni nesil Nissan Interstar, Fransız kardeşinin bütün yeniliklerini bünyesinde barındırıyor. Bunlar arasında aerodinamik geliştirmeler ve elektrik motoru da var.

Bu tip ortaklıklarda görmeye alıştığımız şekilde tasarımında büyük yenilikler olmayan aracın far, jant kapağı ve tampon gibi noktaları bile markalar arasında değişiklik yaşamamış. Yenilik, üzerinde Interstar yazan geniş ön panjurla sınırlı. Aynı şeyi, tek farkı yeni direksiyon göbeği olan iç mekan için söylemek de mümkün.

2 ton yükleme ve 2.5 ton çekme kapasitesine sahip olan aracın 2 litre hacimli turbo Diesel ünitesiyle birlikte elektrik motoru da Master ile paylaşılıyor. Nissan henüz detayları açıklamamış olsa da Renault'da Diesel ünite 170, elektrikliyse 143 beygire kadar güç üretebiliyor.

1 yorum:

  1. MÜHENDİSLER ZAHMET ETMİŞLER KLİMA KONTROL ÜNİTESİNİ KONSOLA YERLEŞTİRMİŞLER, NE GEREK VARDI BU KADAR ŞOFÖRE YAKLAŞTIRMAYA! DIŞARI BİR YERE KOYSALAR DA OLURMUŞ...

    YanıtlaSil