9 Mayıs 2022 Pazartesi

Ford E-Transit Custom


Ford'un elektrikli ticari araç filosu genişlemeye devam ediyor. 2020 yılında tanıtılan ve bu yıl Türkiye'de bantlardan iniş töreni düzenlenen E-Transit'in ardından şimdi de sıra geldi küçük kardeş Transit Custom'ın elektriklisine.

Güncel aracın makyajlanmış hali gibi dursa da yepyeni bir gövdeye sahip olan otomobilin yüksekliği 2 metrenin altına indirilmiş. Sekizgen ve kapalı ön panjur, altı bijonlu jantlar, yeni LED far ve stoplarla farlar arasına çekilen LED şerit dikkat çekiyor. 


Çift sıra koltuklu, kısa ve uzun aks mesafesi, ayrıca yüksek ve alçak tavanlı olarak satışa sunulacak E-Transit Custom, 3.450 mm yükleme uzunluğuna ve 1.100 kg yükleme kapasitesine sahip. 2 tona kadar da çekme kapasitesi sunan vanın yükleme hacmi 9 metrekübü buluyor.

Yeni bir iç mekanla da karşımıza çıkan Ford, düz zemin, dijital gösterge tablosu ve geniş dokunmatik ekranın haricinde ekstra aydınlatma ve araç hareket halinde değilken bir masaya dönüşebilen direksiyon simidine sahip.

136 ve 217 beygir güç üretebilen iki seçeneğe sahip olan ticari araçta 415 Nm tork her iki motorda da sunulmakta. 380 km'ye kadar menzil sunması beklenen model 125 kW hızlı şarj kabul edebiliyor. AC şarj kapasitesiyse 11 kW.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder